Taste of the Islands
O experienta unica

Vin & Sailing

Te invităm la o experiență unică a simțurilor în care vinul se împletește cu povestea descoperii unui paradis ascuns de insule în sudul Greciei. În fiecare zi o nouă poveste te așteaptă – o nouă insulă și o nouă podgorie se va lăsa ușor descoperită. Vom naviga la bordul unui catamaran extrem de confortabil iar insulele Kos, Leros, Lipsi si Ikaria se vor lăsa ușor descoperite și iși vor spune poveștile despre vin si viață. Și da, fiecare insulă este o altă lume, chiar dacă atât de apropiate una de cealaltă.

GUSTUL INSULELOR

Sunt 4 insule și tot atâtea podgorii de explorat în 6 zile la bordul unui catamaran. Iar prin gustul vinului vei ințelege de ce sunt atât de diferite deși atât de apropiate.

Sunt cabine cu pat dublu, baie proprie, aer conditionat si un living generos care te așteaptă la bordul catamaranului nostru. Navigăm pentru 1-3 ore zilnic și pe lângă exploratul insulelor și degustările incluse în preț vom avea multe opriri pentru baie in golfuri și plaje de vis.

Perioada: 23-28 Iunie

Pret: 980 Euro/pers.

INSULE

De Poveste

KOS

Kos cu istoria milenară de la Hercules incoace este cel mai des cunoscută ca insula lui Hipocrates, a doua cea mai întinsă din Dodecanese, unde te invitam sa descoperi o gastronomie unică și să deguști niste vinuri de pe un terroir vulcanic, înconjurat de superbe priveliști către insulele alăturate – Pserimos și Kalymnos

LIPSI

Lipsi este un paradis miniatural în care vei fi copleșit de ospitalitatea oamenilor dar și de multitudinea bisericuțelor. În fapt fiecare familie are cel puțin o capelă. Religiozitatea oamenilor, liniștea așezată și mirosul unor plante unice se vor regăsi în paharul tău de vin. Soiuri locale cum ar fi Assyrtiko and Athiri se vor împleti în paharul tău cu mai cunoscutele Syrah sau Fokiano. Lasă-te surprins!

IKARIA

Ikaria este una din acele “Blue Zones” locuri cu cea mai mare concentrație de centernari din lume. Și din motive pe care te chemăm să le afli, pentru că istoria locului nu poate fi separată de istoria vinului. Vei descoperi vinuri unice care sunt produse exact ca acum 3000 de ani în amfore semi îngropate si după metode la fel de antice. Vom poposi nu la una ci la două podgorii în acest colț de Rai, lăsându-te să descoperi o complexitate de gusturi și mirosuri.

LEROS

Leros este un tărâm al multiculturalismului, cu o tumultoasă istorie recentă. Nu sunt multe podgorii pe insulă dar te vom răsfăța în schimb cu o gastronomie fabuloasă lăsând poveștile să curgă

Taste of the islands

CE ESTE INCLUS:

Un loc în cabină cu pat dublu, baie proprie și aer condiționat pe un catamaran luxos

Toate costurile bărcii cu excepția combustibilului (skipper, taxe de curățenie, taxe de port, transit log)

4 degustări de vin la 4 podgorii diferite

CE NU ESTE INCLUS:

Mâncarea și băutura la bord

Transport cu avionul la si de la Aeroportul Kos, transfer până în Marina Kos

ikaria

cabina catamaran

afianes

catamaran

seafood

Sailing in Kos - Pserimos

Sailing in Kos – Pserimos

Sailing Kos – Happy Sailing

Sailing Greece

Sailing Greece

Reserve

TASTE OF THE ISLANDS

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta noi în cel mai scurt timp

Nume *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Email
Please enter a valid email address.
number of passengers
Select an option
Data confidentiality *
You need to agree with the terms to proceed
Your message
Fill out this field

FOR ANY QUESTIONS, WE ARE HERE:

+40722143960

Menu
en_GB