[cm_page_title title=”Niviuk Takoo 5″ subtitle=”Vino sa testezi noua noastra parapanta de tandem”]
[vc_single_image image=”18675″ img_size=”800X600″]

Ție îți place roșul ? Nouă da, dar nu acesta a fost criteriul când am ales noua paraapanta de tandem.

 

  • Am vrut în primul rând o aripă care să decoleze excelent, la viteză mică, care să stea deasupra și să ne aștepte, care să ne ierte micile greșeli inerente și să preia imediat greutatea noastră.

  • Am vrut apoi o parapanta care să se oprească ușor la aterizare. Emoțiile, de multe ori fac pasagerii să „uite” să alerge, iar noi nu vrem să îi stresăm cu comenzi inutile, așa că am căutat o aripă care să ne așeze ca un fulg pe sol.

  • Și nu în ultimul rând ne-am gândit la voi cei care își doresc mai mult timp de stat în aer, care vor mai sus și mai departe. Așa că am vrut și o aripă care să urce bine în termică (curenții ascendenți), chiar și pe condiție slabă.

 

Și …am gaăsit-o! O cheamă Niviuk Takoo 5, și după două săptămâni de teste credem că face tot ce am scris mai sus și încă multe în plus. Așa că te invităm și pe tine să o cunoști si să te bucuri alături de noi de magia zborului liber!

Și da, este roșie cu un pic de alb !

[vc_empty_space][cm_button text=”rezerva acum” link=”url:https%3A%2F%2Fhappycloud.ro%2Frezervari-zbor-parapanta%2F” style=”color-out” alignment=”text-center”]
Menu
en_GB