For memorable experiences. Paragliding flights and sailing tours

HAPPY CLOUD


Be closer to the sky, be closer to your freedom and join us playing with the wind

Trough the air we will "sail" with a tandem paragliding and trough the water we will "fly" with a sailing boat !

Găsim locuri si experiențe noi pentru tine, dar mai ales te ajutăm sa îți depașești limitele  – reale sau imaginare – și să te re-conectezi cu natura.

Everything about playing with the wind

Our services


Basic flight


Este modul tău de a lua contact cu fascinanta lume a zborului cu parapanta. Recomandat pentru cei ce descoperă pentru prima dată magia zborului liber.

GIFT VOUCHER


Oferă cuiva drag un cadou special și plin de adrenalină: un zbor cu parapanta în tandem. Nenominal si valabil un an, îl poți primi chiar astazi pe email!

Long duration flight


Este un zbor în tandem pentru voi, cei care vă doriți mai mult. Vom urca grație curențiilor ascendenți și vom sta mai mult timp în aer, mai sus, mai departe!

Vacanță pe mare


In 2021 se poarta Croația! Îți propunem o săptămână pe mare la bordul unei bărci cu vele, printre insulele de pe Coasta Damată.

Dare to fly ! și vino alături de noi în următoarea ta aventură: un zbor parapanta în tandem deasupra Brașovului. Da, este o aventură deschisă oricui are un strop de curaj și poate alerga câțiva pași, deci și pentru tine!

 Paragliding este cel mai facil mod de a încerca zborul liber iar noi îți propunem mai multe tipuri de zbor din care poți alege. Poți încearca un zbor de inițiere,  un zbor de lungă durată sau chiar un zbor de distanță din diverse locații din jurul Brașovului.  Find here more about our terms and conditions

Mountain landscapes100%
Adrenalin85%
Your safety100%
Experienced pilots100%

Concediul tău pe mare! Iti propunem o altfel de experiență: o saptamână pe mare la bordul unui velier. Strânge-ți cei mai buni prieteni, alege one of our tours si hai să explorăm împreună! Noi preferăm grupuri compacte – oameni cu aceleași așteptări și dorințe, pentru o aventură de 7 zile.

Vom explora împreună insule mici și mari, sate pescărești sau golfuri idilice care se deschid doar dinspre mare în Gecia, Croatia, Italia sau Spania. Veți invăța multe despre navigatul cu vele, dar pregătiți-vă și pentru multe băi în mare și plaje de vis! Pe barcă cu noi vei beneficia de tot conforul, de la cabine private la duș si living spațios. Pe fiecare barcă pot încăpea de la 6 la maxim 10 oaspeți.

Adventure100%
Socializing90%
Yacht Sailing85%
New places100%

Let's meet !

HAPPY CLOUD TEAM


Transylvaniafly

Last news

What our clients say about our services

Our clients


Happy Cloud

Contact


Tel. 1 : +40722143960

Tel. 2: +40724709554

Email: office@happycloud.ro

Adresa: Str. Bunloc 185, Sacele, Brașov


    In accordance with EU regulation no. 679/2016 I consent with collection of my personal data for receiving an answer or for reserving a tandem flight. I understand that my data will not be collected afterwards

    OUR PARTNERS


    en_GB