Hai cu noi la un zbor parapanta Brasov!

Happy Cloud

FOR MEMORABLE EXPERIENCES

ZBOR CU PARAPANTA ȘI SAILING

Fii mai aproape de cer, fii mai aproape de libertate, și vino cu noi la joaca cu vântul. Prin aer sau pe mare, găsim mereu locuri si experiențe noi pentru tine. Dar mai ales te ajutăm sa îți depășești limitele (reale sau imaginare) în deplină siguranță.

If you wish a paragliding tandem flight, or you wish to join us for paragliding school you are in the right place

rezervari zbor parapanta

ZBOR PARAPANTA

Zburăm cu parapanta la Brasov în orice anotimp în principal din două locații: Bunloc pentru sezonul de vară și Postăvaru iarna. Din ambele locuri de zbor poți alege fie un zbor de inițiere fie un zbor de durată. Dacă te întrebi dacă zborul cu parapanta este și pentru tine, răsunsul e cel mai probabil da. Și asta pentru că nu ai nevoie decât de câțiva pași pentru decolare și suntem în aer. Nu există limită de vârstă dar există limită de greutate. Intervalul de greutate este 30-100 kg pentru un zbor parapanta de inițiere și 40-80 kg pentru un zbor de durată. Mai rar, alegem să zburăm și din alte locuri magice, cum ar fi Caraiman, Priseaca sau Șaua Măgurii. Hai să îți alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Parapanta Brasov Bunloc

GHIFT VOUCHER PARAGLIDING FLIGHT

An Experience as a gift. This is something yo can offer to (that)someone dear even today. We promise it will be a memory of a lifetime!

Comandă acum un voucher cadou și îl vei primi pe email. Un voucher este practic un bilet de intrare în lumea fabuloasă a zborului liber. Voucherele noastre sunt valabile nu mai puțin de 12 luni și nu sunt nominale. Așadar îl poate folosi oricine în termenul de valabilitate!

A memorable experience - offer as a gift a paragliding flight in Brasov. An adventure at altitude for someone dear.

scoala de zbor HappyCloud

FLIGHT SCHOOL

Join our paragliding classes and discover your next passion. We offer you learning in small groups, progressive approach and a lot of time dedicated to you! Let us tell you more about it!

Sailing HappyCloud. Sailing trips in Mediterana.

VACANȚĂ PE MARE

You are or you are not a skipper , come and meet Siesta, our sailing yacht based in Kos Island. She awaits you for an adventure on sea, actually a sailing holiday where you and your best friends will sail in the blue paradise of Greek islands

A new experience and a new adventure awaits you every day. Famous beaches, small fishing harbors or hidden bays where we will sleep over night - all awaits to be discovered. It is a week with and abou#t you, with and about your friends  Let us tell you more about it!

Prices and details

TANDEM PARAGLIDING FLIGHTS

Basic flight Bunloc
350 Lei
 • Total time: 60 min
 • Air time: 10-15 min
 • Pictures and video included
 • passenger weight: 30-100
 • When: all year round
Basic flight Postavaru
500 Lei
 • Total time: 60 min
 • Air time: 15-20 min
 • Pictures and video included
 • passenger weight: 30-100
 • When: Dec.-Apr.
Long flight Bunloc
500 Lei
 • Total time: 90 min
 • Air time: 30 min
 • Pictures and video included
 • passenger weight: 40-80
 • When: Apr.-Oct.
Long flight Postavaru
600 Lei
 • Total time: 150 min
 • Air time: 30-35 min
 • Pictures and video included
 • passenger weight: 40-80
 • When: all year round
TEAM
Happy Cloud

OUR PILOTS

Alege HappyCloud pentru un zbor parapanta și ai garanția unor piloți de tandem și intsructori de parapantă cu o vastă experiență. Pentru noi siguranța ta este primordială și de aceea vom alege exact locurile și momentele optime.

Iar pe locul doi, după siguranță, este ca tu să ai o experiență minunată. Iar pentru asta, fiecare zbor e unic, pentru că ne vom adapta stilului tău: un zbor super calm sau unul plin de adrenalină – alegerea este a ta!

HappyCloud - Zbor cu parapanta Brasov.
Bunloc parapanta Brasov

Măcrin Desa

Pilot instructor parapanta si skipper

With over 3000 passengers flew, Crinu is calm and emphatic. He will be near you throughout the flight not only physical but emotional too. You will want to return, for sure.

Echipa Zbor Parapanta

Ionut Dobrea

Pilot instructor parapanta

Ionut fly "since known" not only with the paraglider but also with the powered paraglider or small plane. He is dedicated , motivated and with a vast experience.

Ovidiu echipa HappyCloud

Ovidiu Murariu

Pilot instructor parapanta

Tandem pilot and paragliding instructor, Ovi have a great passion: aerobatic flight. But even if you desire or not and aerobatic flight we are deeply convinced that he will inspire you with trust from the take off to landing

Cornel Calutiu echipa Happy Cloud

Cornel Căluțiu

Pilot tandem parapanta

A tandem pilot with many years in the background, Cornel will come especially from Sibiu in the hot summer days. A pilot with calculated professionalism, Cornel will make you want more from paragliding.

Happy Cloud

LET US MEET

Your name*
Fill out this field
Your phone*
Fill out this field
Emailul tău
Please enter a valid email address.
Your message
Fill out this field
Data confidentiality *
You need to agree with the terms to proceed
26 + 8 = ?
Enter the equation result to proceed
Str. Bunloc 185, Sacele, Brasov
+40 722 143 960
+40 724709554
Menu
en_GB