[:ro]

HAPPY CLOUD

Informații privind siguranța datelor cu caracter personal

Colectarea și stocarea datelor, siguranta datelor si confidențialitate

 

Introduction – Prezentul document prezintă informații despre colectarea, stocarea și siguranța datelor dumneavoastră personale colectare prin intermediul site-urilor noastre, prin care echipa Happy Cloud desfășoară zboruri în tandem cu parapanta, desfășoară cursuri de zbor cu parapanta sau organizează ture de navigație cu velierul. Accepul acestora reprezină o condiție minimă obligatorie pentru pasagerii unui zbor cu parapanta în tandem sau care participă la un curs de instruire în vederea obținerii licenței de pilot parapantă. Vă rugăm citiți cu atenție aceste informații

Happy Cloud, ZborParapanta, ZborTandem and Transylvaniafly are trademarks of DTS Strategies and Solutions s.r.l. CUI 21980640, Address: Str. Cetatea de Balta 116, Bl.8, Apt. 17, Bucuresti 6

 

1. Ce date colectăm?

Conform regulamentului EU 679/2016 și cu acceptul dumneavoastră societatea noastră va colecta prin intermediul formularelor de pe site-urile noastre următoarele date personale: nume, telefon, adresa de email si adresa poștală.

Vom prelucra informațiile de mai sus în următoarele scopuri:

– emiterea unui voucher cadou și a facturii aferente

– rezervarea unui zbor cu parapanta

– pentru a vă răspunde în scris eventualelor întrebări

Societatea noastră nu va colecta sub nici o formă informații legate de cardurile dumneavoastră sau conturile prin care efectuați plata.

2. Stocarea datelor colectate.

Datele astfel colectate vor fi stocate în baza noastră de date pentru o perioadă de maxim 360 zile echivalentă cu valabilitatea voucherului achiziționat. În această perioadă datele dumneavoastră nu vor fi folosite în alte scopuri și nu vor fi transferate unei terțe entități. Ne puteți contacta pe adresa: [email protected] pentru a verifica starea datelor dumneavoastră și pentru a solicita ștergerea sau modificarea acestora.

La cererea dumneavoastră expresă (prin bifă în formular) vom păstra datele pentru o perioadă de maxim 3 ani pentru a vă trimite informații despre celelalte servicii oferite de societatea noastră, promoții și oferte. Vă puteți retrage oricând acceptul prin dezabonare directă sau un email la adresa [email protected]

3. Siguranța datelor colectate.

Societatea noastră se asigură în permanență că datele dumneavoastră sunt colectate și stocate de o manieră sigură, prin următoarele mijloace:

  • Comunicarea informațiilor este protejată prin protocolul HTTPS
  • Datele sunt stocate pe servere securizate, aflate în locații sigure;
  • Periodic se fac copii de siguranță.
  • Ștergem informațiile cu caracter personal după 360 zile de la ultima interacțiune, dacă nu ați solicitat păstrarea informațiilor pentru a primi informații despre celelalte servicii oferite, promoții sau oferte.

4. Confidențialitatea datelor.

Pentru plățile online veți fi direcționat către o pagină securizată aparținând procesatorului nostru de servicii Mobilpay.ro Confirmăm de asemenea, că suntem de acord și ne angajăm ca toate informațiile care vor fi furnizate de Procesator sau care sunt obținute de la Utilizatorii Finali in desfășurarea tranzacțiilor să fie confidențiale si păstrate în conformitate cu standardele de securitate ale sistemelor de carduri si cu alte standarde de Securitate, că nu vom folosi aceste informații în alte scopuri și că nu le vom transmite sau dezvălui unor terțe părți, altele decât autoritățile oficiale autorizate prin lege, și de asemenea că nu vom copia sau reproduce aceste informații. Societatea noastră garantează de asemenea că persoanele din interiorul societății care vor avea acces la aceste date sunt obligate să respecte confidențialitatea informațiilor în timpul și după expirarea termenului de valabilitate a contractului individual de muncă sau de colaborare sau a mandatului de administrator.

[:en]

[:]

Menu
en_GB