Zbor cu avionul
Zbor Brasov

Un avion sigur și elegant din clasa PPL, Robin ATL este atât de sigur încât a fost folosit ca avion școală. Iar viteza sa de croaziară suficient de mică te va lăsa să admiri în voie frumusețea peisajului

Zbor de agrement

Cum ar fi să vezi de sus cele mai frumoase locuri din jurul Brașovului?

Și cum ar fi dacă le-ai vedea direct din cockpit, din dreapta pilotului?

Alege un zbor de agrement cu avionul din Brasov și vei decola către o experiență unică în care vei pluti la propriu peste culmile Pietrei Craiului, Masivului Postăvaru și Munților Bucegi. Dar vei vedea de sus și cetatea Râșnov, Castelul Bran, rezervația de ursi de la Zărnești sau chiar orașul Brașov!

ZBOR CU AVIONUL

Te așteptăm să decolezi către o experiență de neuitat de pe Aerodromul Piatra Craiului de lângă Râșnov. Zborurile le efectuăm cu avionul nostru cu două locuri Robin ATL iar pentru mai mulți pasageri putem apela și la alte aeronave și piloți cu care colaborăm.

Siguranța ta este pe primul loc pentru noi. Ne asigurăm de asta prin alegrea conditiilor optime de zbor, prin profesionalismul piloților dar și prin reviziile periodice pe care le efectuam cu minuțiozitate aeronavei noastre.

Perioada: tot anul

Pret: 450 lei/pers/30 min zbor

ALEGE

Zborul tau

Zbor de 30 min

Alege un zbor de 30 min dacă vrei să te familiarizezi cu avionul Robin dar si cu împreurimile aerodromului Piatra Craiului. Te vei bucura de priveliștea orașului Râșnov cu frumoasa sa cetate, vei admira de la distanță munții Bucegi si Postăvaru și te vei întoarce peste râul Bârsa înapoi la aerodrom. Dacă ești o fire curioasă, sub atenta îndrumare a pilotului vei putea pune și mâna pe comenzi !

Zbor de 60 min

Avem timp ! Timp să ne aventurăm peste vârfurile ascuțite ale Pietrei Craiului sau peste enigmaticul platou al Bucegilor. Timp să dăm o fugă până peste vârful Postavaru la 1800 m și timp să îți arătăm centrul vechi al Brașovului văzut de sus. Castelul Bran e la o aruncătură de băț, la fel și cetatea Râșnovului. Avem timp și să te familiarizezi cu comenzile Robinului nostru și cine știe să îți deschidem o ușă către viitoarul tău curs de pilotaj.

Zbor de agrement Brașov

CE ESTE INCLUS:

30 sau 60 min de zbor efectiv în funcție de alegerea ta

Filmări și poze din timpul zborului cu camera noastră de acțiune

Training înainte de zbor și posibilitatea a experimenta pilotajul aeronavei

Robin in zbor landscape2

zbor de agrement Brasov

din cokpit

ATL Robin 2

Rezerva

ZBOR CU AVIONUL

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp

Nume *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Email
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Număr de pasageri
Select an option
confidențialitatea datelor *
You need to agree with the terms to proceed
Lasă-ne un mesaj
Fill out this field

PENTRU ORICE ÎNTREBĂRI, SUNTEM AICI:

+40722143960

Meniu
ro_RO