Bun venit la urmatoarea ta aventura

Despre sailing


În cei nu foarte mulți ani de când organizăm ture tematice de sailing ne-am dat seama că defapt navigatul cu vele nu este un singur lucru ci multe lucruri într-unul singur.

Așadar o tură de sailing poate fi o excursie lejeră cu prieteni de o viață, poate fi o ieșire cu familia și cu copiii sau din contră o aventură cu barca înclinată și vânt puternic. Sau de ce nu, o combinație memorabilă între sailing și kiting – pentru kiteri experimentați. Ca urmare mai trebuie un singur lucru: să alegeți care dintre aceste ture tematice de sailing vi se potrivește !

4 experiențe complet diferite. Află care ți se potrivește.

Ture tematice de sailing cu velierul in Mediterana


In famile pe mare


Da, este o tură gândită pentru copii și părinți. Navigăm cu gândul la siguranță, mai puține ore, pe vânt mai calm. În special pentru micii marinari cu vârste de peste 9 ani va fi o încântare!

Explore the wild


La această tură avem nevoie de un echipaj sudat, de la 6 la 8 prieteni cu spirit de aventură și dorință de navigat pe vânt mediu spre tare, care vor să descopere plaje inaccesibile de pe uscat, peșteri submerse și multe altele.

Workshop foto la sailing


Defapt nu este un workshop foto ci o întreagă experiență. Fotografii amatorii și profesioniști vor vâna orele magice în golfuri semi-sălbatice sau prin porturile Serenisimei Republici Venețiene. Vor avea un model care să-i inspire și vor fi ghidați de un fotograf profesionist.

Vacanta cu stil


O barca mai noua, serile in port, la terase sau taverne, plaja si baie in timpul zilei, locuri faimoase sau plaje izolate, toate sunt in meniu.

Ce este si ce nu este o tura la sailing

Viziunea noastra

Prima dată pe un velier?

Ca participant la o tură de sailing nu este nevoie de experiență anterioară în navigat dar este nevoie de alte lucruri, mult mai importante – toleranță, dorința de a participa activ, simțul umorului, prietenie. De când ne-am suit pe barcă devenim mai mult o echipă și mai puțin individualități separate.

Comfort

Bărcile de sailing au tot confortul unui hotel într-un spațiu mic: cabine cu paturi duble sau suprapuse, bucătărie, living, baie cu duș, și multe altele. Dar spațiul este atât de mic încât cea mai bună comparație cu ceva de pe uscat este o rulotă mare…

Serile ni le vom petrece fie în porturi (turistice) ancorați la chei fie în porturi semi-sălbatice, cu barca la ancoră - în funcție de tema aleasă. Vom naviga ziua între 3-6 ore zilnic, mai puțin în turele cu copii și mai mult la turele pentru aventuroși.

Siguranta

Când navigăm cu vânt de față bărcile de sailing se înclină destul de mult (10-20 grade). Asta nu este însă o problemă de siguranță pentru că posedă o chilă care le face practic imposibil de răsturnat! Nu navigăm pe vânt puternic, pe furtună sau noaptea. Toate bărcile au suficiente dispozitive de siguranță suplimentare.

Ce nu este o tură la saiing

Nu este o escursie all inclusive. Toată lumea participă la viața păe barcă, de la navigat la gătit și spălat vase în funcție de preferințe și abilități. Facem cu schimbul de cele mai multe ori.

Spațiile sunt mici, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun unii cu ceilalți ajută enorm! La sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim o echipă iar asta cere un pic de effort.


conform regulametului EU 679/2016 sunt de acord cu colectarea datelor mele personale de mai sus strict in vederea primirii unui raspuns sau in vederea rezervarii unui zbor. Inteleg ca datele nu vor fi stocate ulterior

Aprilie-Mai si Septembrie-Octombrie 2019

Ture tematice de sailing active in 2019

Tel: +40 722 143 960

Email: office@happycloud.ro

Ce spun prietenii care au fost cu noi


despre zbor cu parapanta si sailing

Noutati Happy Cloud

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.