[:en]

welcome to your next adventure

About Sailing tours


In those not that many years since we organize dedicated sailing tours we have realized that actually sailing is not just one thing but many things in one.

We say this because a sailing tour can be a light trip with lifetime friends, a holiday with your kids and family or the contrary  an andventure with the tilted boat and stronger wind. Or why not, it can be memorable combination between sailing and kiting – for experienced raiders. This being said is one thing important: to choose which of this suits you best. But first please take your time and explore what HappyCloud has to offer you.

4 complete different experiences. Find your favourite.

Sailing tours


Family Sailing


Yes, it is a tour with parents and their children in mind. We will sail thinking about safety, for less hours per day, with lighter winds. Especially for the little sailors above 9 it will be a delightful holiday!

Explore the wild


For this sailing tour we will particularly need a homogeneous crew. So, we are looking for 6-8 group of friends with a good sense of adventure and willingness to navigate on moderate to strong winds, that wants to discover sandy beaches inaccessible from land, underwater caves, and many more.

Photo workshop on the sea


Actually we are proposing you not only a photo workshop on the sea, but a whole new experience. Amateurs and professional photographers alike will hunt the magic hours in semi wild bays or thru the ports of the former Serenisima Republica di Venetia. We will have a model to inspire them and they will be guided by a proffesional photographer to guide their camera - Gabriel Ilias.

Freeride kiting


Is a tour specially designed for the raiders with at least average experience in kiting. And this is because we will launch and land near the sailing boat. You will be assisted at all times by an expert raider - Ovi, and so your safety is in good hands. It is an experience about the absolute liberty in kiting.

What is and what is not a sailing tour

Our vision

First time sailing ?

As a participant on a sailing tour you won't need previous sailing experience. Other thinks are needed, much more important such as tolerance, the willingness to actively paricipate, good sense of humor, friendship. Since we step on that boate we will become more as a team and less as separate individuals.

Safety

Când navigăm cu vânt de față bărcile de sailing se înclină destul de mult (10-20 grade). Asta nu este însă o problemă de siguranță pentru că posedă o chilă care le face practic imposibil de răsturnat! Nu navigăm pe vânt puternic, pe furtună sau noaptea. Toate bărcile au suficiente dispozitive de siguranță suplimentare.

Comfort

Modern sail boats have all the comfort you will find in a hotel but in a smaller space: double bed cabins, kitchen , living, bathroom with shower and many others. Talking about comfort, we will spend the evenings docked in touristic ports or anchored in almost wild bays - accordingly with the specific tour. We will sail only during the day between 3 to 6 hours daily, a bit more in the adventure tours and a bit less in the family sailing tours.

What NOT to expect:

A sailing tour is not an all inclusive holiday. Everybody participate to all activities on boat: sailing, cooking, dish-washing and whatever else is required on the boat, accordingly to the preferences or abilities. Normally we shift tasks.

The space aboard a sailing ship is limited so we will have to live for one week closer together. Therefore the tolerance, friendship and sharing mutual interest normally helps a lot! At the end of a week on the sea we plan to become a real team!

April-Mai and September-Octomber 2019

Active sailing tours in 2019

Tel: +40 722 143 960

Email: office@happycloud.ro

In agreement with EU regulation 679/2016 I give my consent for my above personal data to be collected strictly for receiving an answer to this inquiry or to reserve a paragliding flight. These data will not be stored afterward.

Our clients


about paraglidingh flights and sailing

Happy Cloud news

[:ro]

Bun venit la urmatoarea ta aventura

Despre sailing


În cei nu foarte mulți ani de când organizăm ture tematice de sailing ne-am dat seama că defapt navigatul cu vele nu este un singur lucru ci multe lucruri într-unul singur.

Așadar o tură de sailing poate fi o excursie lejeră cu prieteni de o viață, poate fi o ieșire cu familia și cu copiii sau din contră o aventură cu barca înclinată și vânt puternic. Sau de ce nu, o combinație memorabilă între sailing și kiting – pentru kiteri experimentați. Ca urmare mai trebuie un singur lucru: să alegeți care dintre aceste ture tematice de sailing vi se potrivește !

4 experiențe complet diferite. Află care ți se potrivește.

Ture tematice de sailing cu velierul in Mediterana


In famile pe mare


Da, este o tură gândită pentru copii și părinți. Navigăm cu gândul la siguranță, mai puține ore, pe vânt mai calm. În special pentru micii marinari cu vârste de peste 9 ani va fi o încântare!

Explore the wild


La această tură avem nevoie de un echipaj sudat, de la 6 la 8 prieteni cu spirit de aventură și dorință de navigat pe vânt mediu spre tare, care vor să descopere plaje inaccesibile de pe uscat, peșteri submerse și multe altele.

Workshop foto la sailing


Defapt nu este un workshop foto ci o întreagă experiență. Fotografii amatorii și profesioniști vor vâna orele magice în golfuri semi-sălbatice sau prin porturile Serenisimei Republici Venețiene. Vor avea un model care să-i inspire și vor fi ghidați de un fotograf profesionist.

Vacanta cu stil


O barca mai noua, serile in port, la terase sau taverne, plaja si baie in timpul zilei, locuri faimoase sau plaje izolate, toate sunt in meniu.

Ce este si ce nu este o tura la sailing

Viziunea noastra

Prima dată pe un velier?

Ca participant la o tură de sailing nu este nevoie de experiență anterioară în navigat dar este nevoie de alte lucruri, mult mai importante – toleranță, dorința de a participa activ, simțul umorului, prietenie. De când ne-am suit pe barcă devenim mai mult o echipă și mai puțin individualități separate.

Comfort

Bărcile de sailing au tot confortul unui hotel într-un spațiu mic: cabine cu paturi duble sau suprapuse, bucătărie, living, baie cu duș, și multe altele. Dar spațiul este atât de mic încât cea mai bună comparație cu ceva de pe uscat este o rulotă mare…

Serile ni le vom petrece fie în porturi (turistice) ancorați la chei fie în porturi semi-sălbatice, cu barca la ancoră - în funcție de tema aleasă. Vom naviga ziua între 3-6 ore zilnic, mai puțin în turele cu copii și mai mult la turele pentru aventuroși.

Siguranta

Când navigăm cu vânt de față bărcile de sailing se înclină destul de mult (10-20 grade). Asta nu este însă o problemă de siguranță pentru că posedă o chilă care le face practic imposibil de răsturnat! Nu navigăm pe vânt puternic, pe furtună sau noaptea. Toate bărcile au suficiente dispozitive de siguranță suplimentare.

Ce nu este o tură la saiing

Nu este o escursie all inclusive. Toată lumea participă la viața păe barcă, de la navigat la gătit și spălat vase în funcție de preferințe și abilități. Facem cu schimbul de cele mai multe ori.

Spațiile sunt mici, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun unii cu ceilalți ajută enorm! La sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim o echipă iar asta cere un pic de effort.


conform regulametului EU 679/2016 sunt de acord cu colectarea datelor mele personale de mai sus strict in vederea primirii unui raspuns sau in vederea rezervarii unui zbor. Inteleg ca datele nu vor fi stocate ulterior

Aprilie-Mai si Septembrie-Octombrie 2019

Ture tematice de sailing active in 2019

Tel: +40 722 143 960

Email: office@happycloud.ro

Ce spun prietenii care au fost cu noi


despre zbor cu parapanta si sailing

Noutati Happy Cloud

[:]

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână