Zbor cu parapanta în tandem

Rezervări

Formular de rezervare

Am citit și sunt de acord cu termenii si condițiile de zbor

Rezervă un zbor cu parapanta la Brasov

Rezervă un zbor cu parapanta în tandem și încearcă senzația de libertate pe care ți-o oferă zborul liber. Te vei simți în siguranță alături de piloții noștri, licențiați în zborul cu pasageri și zburând cu echipament omologat. Nu ai nevoie decât de câțiva pași la decolare și un strop de curaj.

Este pentru prima data cand incerci magia zborului liber? Daca da, iti recomandam sa încerci un zbor de initiere de la Bunloc. Aici poti st ni te alturi din Aprilie pana in Octombrie.

Dar dacă vi în perioada de iarna poți rezerva un zbor de initiere de la Postavaru din Poiana Brasov. Si daca esti genul care isi doreste mai mult vei putea în acest caz, rezerva un zbor lung de la Bunloc sau Postăvaru. Astfel vei zbura mai sus, mai departe si vei sta mai mult timp in aer. Pe de alta parte ai opțiunea de a face cuiva cadou acest zbor sub forma unui voucher.

Asadar alegerea este a ta, iar noi vom fi aici sa te ajutam să alegi ce zbor ți se potrivește cel mai bine, asa ca daca ai nelamuriri nu ezita să ne contactezi !

Iara in parapanta

Rezerva un zbor cu parapanta

Preturile noastre

Zbor de initiere Bunloc

Lei250

Zbor de initiere Postavaru

LEI350

Zbor termic Bunloc

LEI350

Zbor de durata Postavaru

LEI450

2 comments
  • admin
    Posted on marţi, 21 noiembrie 2017 at 19:32

    oferte de sezon: happy hour la Poiana Brașov – orele 09.00 și 10.00 Întreabă-ne !

  • admin
    Posted on marţi, 12 iunie 2018 at 11:34

    Pentru sezonul de vară zburăm în principal de la Bunloc, însă puteți opta pentru un zbor lung… adică mai mult timp de stat în aer, mai sus, mai departe. Pentru un astfel de zbor trebuie însă să fiți pregătiți, în special dacă știți că aveți rău de mișcare. În orice caz pilotul va discuta în permanență cu dumneavoastră iar durata zborului se poate adapta în funcție de fiecare client.

Comments are closed.