10 zile pe mare, one way de la Atena la Salonic

Sailing, tura de toamna

In perioada 12-22 Octombrie am inchiriat o barca la un pret excelent pentru o tura lung[ de toamnă în mediterana. Plecăm din portul Alimos de lângă Atena si după “numai” 10 zile si 250 mile vom ajunge în Portul Salonic, în nord.

Vom naviga zilnic între 4 și 8 ore, atunci când marea ne va permite. Plecăm inițial spre sud din Atena și după ce înconjurăm peninsula o vom lua spre Nord prin estul insulei Evia, de aici traversăm spre insulele Sporades ajungând cel mai probabil în Skopelos, și de aici tot spre nord prin exteriorul peninsulei Pelion. După o nouă traversare ajungem în peninsula Kassandra si mai departe pe lângă țărm spre Salonic.

Este o excursie cu prieteni, în care vom avea timp suficient să navigăm, să gătim, să oprim în insule și locuri noi, să acostăm câteodată în golfuri sălbatice. Bineinteles că nu vom uita nici de faimoasele taverne din porturi, si dacă avem noroc – prindem si o mare caldă.

Pentru că suntem deja 4 prieteni ne dorim ca restul echipajului (maxim 4) să fie de asemenea un grup de prieteni/prietene.

despre tura de freeride kiteing

Detalii

Velierul rezervat de noi este o Bavaria 43 din 2009 (în poze). Are 3 cabine duble, două băi și loc în salon pentru încă două persoane Vă spuneam că prețul este excelent, un adevărat chilipir pentru prietenii noștrii. Înafară de banii pentru închirierea bărcii bani vor mai fi cheltuielile comune: costul pentru mâncarea pe barcă, motorina, și taxele de port, dacă va fi cazul.

Plecam dint-un loc si ne intoarcem in altul, deci este foarte important cum ne organizam cu drumul. Noi, cei confirmati pana acum vom merge cu avionul dus la Atena si intoarcere de la Salonic.

Unde:

Plecare din marina Alimos langa Atena si sosire in portul Tessaloniki

Data

12-22 Octombrie 2019

Ce este inclus în preț:

Loc pe barcă de sailing 10 nopți în cabine cu pat dublu

Ce nu este inclus în preț:

  • Mâncarea pe barcă (doua mese pe zi mic dejun și prânz/cina) – gătim singuri !
  • Taxe de port și alte taxe suplimentare (motorina pe barcă, taxe de curățenie, etc.)
  • Băutura pe barcă (cu excepția apei plate – o cumpărăm separat
  • Cina în porturile în care ne vom opri.

Preț:

280 euro/persoană/sejur de 10 zile

Alte ture de sailing