Family sailing

pic_8

Family sailing

Tura lejera pentru parinti si copii

Unii zic că nu contează vârsta de la care pot fi luați copii pe barcă, dar părerea noastră este că de la la 9 ani în sus se vor distra cel mai bine! Sunt atâtea de făcut, de la manevratul bărcii la înnotat și stat la prova, încât este o garanție că vor dormi bine noaptea! Cu precădere în Grecia și Croația vom alege această tură pentru că insulele sunt relativ apropiate și ne putem încadra în cele 2-4 ore pentru a junge de la un port la celălalt.

Pentru familiști am conceput o tură de sailing cu gândul la siguranță și la confort. Vom naviga mai puțin, între 2-4 ore pe zi, vom acosta cu precădere în porturi turistice unde să beneficiați de tot confortul unei cine extraordinare și al facilitățiilor atât de necesare gen dușuri cu apă caldă. Nu vom naviga pe vânt tare.

Pe barcă se plătește locul în camere duble, așa că dacă copilul, indiferent de vârstă, doarme cu părinții în cabină, costurile sunt zero.

Ca măsuri de siguranță: copiii vor avea veste de salvare speciale, pe măsura lor și la cerere se poate pune o plasă de protecție de jur împrejurul bărcii.

Transportul din România până la locul de îmbarcare se face cu microbuzul nostru, dotat cu spațiu suplimentar de bagaje.

Pe barcă avem cabine cu paturi duble și ne vom gospodări singuri, adică gătim, bem, dansăm și alte lucruri fumoase care să ne ajute să încheiem cum trebuie fiecare zi de kite. În fiecare seară vom rămâne fie andocați în porturi turistice fie la ancoră în porturi sălbatice. Și să nu uităm că și sailing-ul este tot o joaca cu vântul, așa că vei avea și șansa să pilotezi barca și să înțelegi cum se navighează cu vele.

Family Sailing

Detalii

Asistare permanenta la lansare, aterizare, parcarea zmeielor pe si langa ambarcatiune, logistica in navigarea cu zmeul ssmd, asigurate de Ovi.

Unde:

• Insulele Sporades, Grecia (Skiatos, Skopelos, Alonisos, etc.) cu plecare din Volos

Data

• 07-14 Septembrie 2019

Ce este inclus în preț:

• Transport cu microbuz 7+1 locuri din Brașov/București până la Volos/Grecia cu loc de bagaj (max. 3 echipamente plus 1 bagaj de persoană)
• Loc pe barcă de sailing 6 nopți în cabine cu pat dublu (pentru single se plătește suplimentar)
• Mâncarea pe barcă (doua mese pe zi mic dejun și prânz/cina) – gătim singuri !
• Taxe de port și alte taxe suplimentare (motorina pe barcă, taxe de curățenie, garanții, etc.)

Ce nu este inclus în preț:

• Băutura pe barcă (cu excepția apei plate – o cumpărăm separat
• Cina în porturile în care ne vom opri.

Preț:

520 euro/persoană/sejur de 6 zile

Alte ture de sailing