COVID 19 update

By admin Niciun comentariu la COVID 19 update

Masuri de protectie anti COVID-19


Curand vom relua zborurile cu parapanta in tandem de la Bunloc. Suntem foarte constienti ca pericolul raspandirii virusului este inca real asa ca vrem sa luam cele mai concrete masuri de sigurana pentru tine, ca pasager și pentru noi, ca piloti. Sunt masuri care din pacate ne vor insoti de-acum încolo pe o perioada nedelimitata de timp:

  1. Dezinfectarea echipamentului: cand vii la zbor îți vom da un ham (seleta) și o casca de protectie. Ne vom asigura ca după fiecare pasager ambele vor fi dezinfectate cu un spray special, plus manerul camerei video.
  2. Cască personală: dacă ai casca ta de ski, snowboard sau chiar speologie – te rugăm adu-o și folsește-o! Astfel vei limita contactul direct cu casca noastra.
  3. Cagula (alternativa la folosirea castii personale): Chiar daca dezinfectam echipamentul dupa fiecare utilizare, ne dorim un plus de protectie pentru tine: daca ai o cagulă pentru ski sau snowboard te rugam sa o folsesti. Daca nu, iti vom vinde noi una nou nouta la pretul la care am achiziționat-o: 25 lei. Dupa zbor o vei păstra si o vei putea folosi la alte sporturi.

Va asteptam!

  • Share:
ro_RO