Wild card – Hapy Cloud

By admin News Niciun comentariu la Wild card – Hapy Cloud

in 2019 zboruri nelimitate cu parapanta in tandem

Wild Card Happy cloud


Pentru 2019 ne-am hotarat să oferim o sansă unui pasionat de zbor sa ne insotească cu parapanta in tandem la zborurile lungi si frumoase pe care ni le dorim.

Gratis!

Tot anul!

Vom zbura in principal din zona Brasovului (Postavaru, Bunloc, Saua Magurii, Ozun, etc) dar cu siguranta vom alege si alte locuri de zbor daca conditia meteo va arata mai bine in alta parte. Poti sa ai in vedere Fagarasul, Bucegiul, Muntele Rosu, poate chiar Dobrogea. Vom zbura in principal in timpul saptamanii și ne vom hotara de cele mai multe ori din scurt (cu o zi sau doua inainte) incepand cu luna Martie pana la inceputul lunii Octombrie.
Daca crezi ca tu esti acela sau aceea, te rugam sa citesti cu atentie conditiile de eligibilitate și sa completezi formularul alaturat. Din start iti spunem ca nu este o tragere la sorti ci o alegere bazata pe criteriile noastre de selectie.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

1. Trebuie sa fi disponibil/disponibila pentru zbor din Martie pana in Octombrie cu un preaviz scurt (de 1 sau 2 zile in avans). Si sa te deplasezi la locul faptei cu  o seara inainte sau dimineata zilei respective. Nu, nu este nevoie neaparat de masina!
2. Trebuie sa mai fi zburat cel putin odata cu parapanta in tandem.
4. Trebuie sa nu ai rau de miscare!
5. Trebuie sa ai greutatea intre 49-72 kg. Stim ca e restrictiv, dar daca ne dorim zboruri lungi si in siguranta – trebuie sa fim în intervalul optim de greutate al aripii de tandem.

Nume si prenume*

Adresa ta de email*

Telefon*

Unde ai mai zburat cu parapanta, cand si cu cine?

Greutatea (49-72 kg)

Ai rau de miscare? (ex. in masina pe un drum de munte cand stai în spate)
DANU

Poti veni la zbor si in timpul saptamanii, cu un preaviz de 24-48 de ore?
DANU

Termeni și conditii de zbor.
Am citit si sunt de acord cu termenii și conditiile de zbor

Acord de prelucrare a datelor personale
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale strict in vederea participarii la Wild card - Happy Cloud. Datele nu vor fi stocate sau prelucrate in nici un fel dupa terminarea campaniei

Mesajul tau (include si pagina de facebook, daca exista)

  • Share:

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.