Transport 7+1

Imagine By admin News 1 comentariu la Transport 7+1

Incepand cu sezonul de iarna 2018/2019 va punem la dispozitie noua noastră „jucarie” pentru zborurile cu parapanta in tandem – un microbuz de 7+1 locuri pe care il vom folosi in special pentru clientii nostrii – transport la si dinspre locurile de zbor, recuperare dupa zbor,  transport de la hotel etc. De asemenea organizam tururi de o zi in sudul Transilvaniei, la cererea clientilor. Microbuzul nostru – un Hyundai H1 – va va prelua direct de la hotel si exact la ora convenita cu cu dumneavoatra. Din motive de eficiența, vom folosi microbuzul nostru pentru  un minim de 3 și un maxim de 7 persoane.

Cu tot confortul de care poate dispune un microbuz de transport persoane, inclusiv aer condiționat si incălzire pentru toate locurile va oferim asadar o varianta comoda si facila de a ne insoți pentru un zbor cu parapanta de la Bunloc, Poiana Brasov sau char Saua Magurii.

De asemenea, la cerere putem organiza și mici tururi tematice de o zi sau mai multe pentu clienti nostrii: servicii „door to door” cu preluare și retur la hotel, practic inchirierea microbuzului nostru cu tot cu sofer pentru o zi sau mai multe. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

DATE TEHNICE

Marca: Hyundai H1, an 2010 

Motorizare: 2500 diesel, 170 cp

Consum: 8.5 l mixt (7 extraurban si 10-11 l in urban)

Confort: Încălzire Webasto pentru toate locurile, AC automat pentru toate locurile, uși glisante pe ambele parti, scaune stofa

  • Share:
One comment
  • admin
    Posted on miercuri, 21 noiembrie 2018 at 21:56

    Extra comfort!

    Reply

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.