Zbor cu parapanta în tandem

Rezervări

Rezerva zborul tau

Am citit și sunt de acord cu termenii si condițiile de zbor

[recaptcha]

Rezervă un zbor cu parapanta la Brasov

Încearcă senzația de libertate pe care ți-o oferă zborul liber și vino la un zbor cu parapanta în tandem. Te vei simți în siguranță alături de piloții noștri, licențiați în zborul cu pasageri și zburând cu echipament omologat. Nu ai nevoie decât de câțiva pași la decolare și un strop de curaj.

 

Este pentru prima dată când încerci magia zborului liber? Daca da, te invităm să începi cu un zbor de inițiere de la Bunloc, lânga Brașov. Aici poți să ni te alături din Aprilie până în Octombrie.

Dar dacă vi în perioada de iarna poți încerca un zbor de inițiere de la Postăvaru din Poiana Brașov. Dacă insa ești genul care își dorește mai mult – mai mult timp de stat in aer, mai sus, mai departe – vei putea alege în acest caz un zbor lung de la Bunloc sau Postăvaru. Ai de asemenea opțiunea de a face cuiva cadou acest zbor sub forma unui voucher.

Așadar alegerea îți apartine, dar noi vom fi aici sa te ajutăm să te decizi, așa că dacă ai nelămuriri nu ezita să ne contactezi !

zbor cu parapanta in tandem

Prețurile noastre


Zbor de initiere de la Bunloc

Lei250

Zbor din Poiana Brasov

LEI300

Zbor lung

LEI350

2 comments
  • admin
    Posted on marţi, 21 noiembrie 2017 at 19:32

    oferte de sezon: happy hour la Poiana Brașov – orele 09.00 și 10.00 Întreabă-ne !

  • admin
    Posted on marţi, 12 iunie 2018 at 11:34

    Pentru sezonul de vară zburăm în principal de la Bunloc, însă puteți opta pentru un zbor lung… adică mai mult timp de stat în aer, mai sus, mai departe. Pentru un astfel de zbor trebuie însă să fiți pregătiți, în special dacă știți că aveți rău de mișcare. În orice caz pilotul va discuta în permanență cu dumneavoastră iar durata zborului se poate adapta în funcție de fiecare client.

Comments are closed.