pentru experiente memorabile de zbor cu parapanta

HAPPY CLOUD


Zburăm de lângă Brașov în orice anotimp. Și asta pentru că nu există un sezon anume pentru zborurile cu parapanta. Există însă zile bune de zbor… și restul. Așadar te invităm să descoperi locurile noastre preferate de joacă cu vântul: Postăvaru în Poiana Brașov, nelipsitul Bunloc în Săcele, Șaua Măgurii în Piatra Craiului și mai rar Caraiman sau Sinaia.

Dacă vei alege să zbori cu noi, vei descoperi o echipă de piloți de tandem și instructori de zbor – dar înainte de toate prieteni – cu diverse aptitudini în arta zborului și mulți ani de experiență în spate. Deci ce ne unește? Avem aceiași pasiune: să fim acolo sus, atingând norii la propriu câteodată, și cu dorința de a împărtăși cu tine toată bucuria asta. Așa că lasă-ne să te cunoaștem și dă-ți ție șansa să treci dincolo de limitele imaginare ale libertății și să te bucuri cu adevărat !

Totul despre zborul cu parapanta

Servicii oferite


Zbor de inițiere


Pentru cei ce descoperă pentru prima dată magia zborului liber.

Voucher cadou


Oferă cuiva drag un cadou plin de adrenalină: un zbor cu parapanta în tandem.

Zbor de durată


Pentru cei ce vor mai mult: Mai mult timp în aer, mai sus, mai departe..

Cursuri de parapntă


Cursuri de inițiere sau perfecționare în parapantă. Află ce nivel ți se potrivește.

Îndrăznește să zbori! și vino alături de noi într-o nouă aventură: zbor cu parapanta în tandem deasupra Brașovului. Este o aventură deschisă oricui are un strop de curaj și poate alerga câțiva pași pentru decolare și aterizare. Deci și pentru tine.

Pentru că parapanta este cel mai facil mod de a încerca zborul liber, îți propunem mai multe tipuri de zbor din care poți alege: zbor de inițiere, zbor de lungă durată sau zbor de distanță din diverse locații din jurul Brașovului. Astfel vei zbura întotdeauna însoțit de un pilot licențiat în zborul cu pasageri. De asemenea, pentru siguranța ta, toate echipamentele noastre sunt certificate și verificate periodic. Cât despre limitări, la noi nu există limită de vârstă dar există limită de greutate de 30-100 kg, iar copiii vor zbura cu acordul părințiilor. Citește aici despre termeni și condiții.

Peisaje montane100%
Adrenalina70%
Siguranța ta90%
Piloți experimentați100%

Învață să zbori cu noi. Happy Cloud Îți oferă cursuri de zbor cu parapanta pentru toate nivelurile: de la la cursuri de inițiere și stagiu pentru avansați până la cursuri de zbor termic. 

  1. Cursul pentru începători (stagiul I.) este locul unde vei învăța să controlezi aripa la sol, vei învăța tehnici de decolare, viraje și aterizare  și vei efectua zboruri de la altitudine mică.

  2. Cursul pentru avansați (stagiul II.) este o etapă definitorie în drumul spre licențierea ca pilot de parapantă. Este locul unde vei zbura radio asistat de la înălțimi medii, vei deprinde manevre de siguranță, aterizarea și decolarea din spații delimitate cu toate tipurile de vânt și multe altele.

Învățare sigură85%
Echipamentul nostru100%
Instructori calificați90%

Ultimele noutăți

Salut! Hai sa ne cunoastem.

ECHIPA HAPPY CLOUD


Ce spun despre serviciile HappyCloud ?

Clienții noștrii


Happy Cloud

Contact


email: office@happycloud.ro

Tel: +40722143960

Adresa (punct de întâlnire): Telescaun Bunloc – Str. Bunloc 185, Sacele, Brașov


conform regulametului EU 679/2016 sunt de acord cu colectarea datelor mele personale de mai sus strict in vederea primirii unui raspuns. Datele nu vor fi stocate ulterior