• ZBOR ÎN TANDEM

  cel mai simplu mod de a zbura cu parapanta

  mai mult

 • CURSURI DE ZBOR

  pentru toate nivelurile de pregătire

  mai mult

pentru experiente memorabile de zbor cu parapanta

HAPPY CLOUD


Suntem un grup de instructori de zbor și piloți de parapantă în tandem (dar în primul rând prieteni) cu diverse aptitudini în arta zborului. Zburăm în principal din Brașov și împrejurimi și suntem fascinați de senzația de libertate și bucuria de a fi acolo sus, la baza norului. Bucurie pe care vrem sa o impărtășim si cu tine dacă vii la un zbor cu parapanta alături de noi !

Îndrăznește să zbori! și vino alături de noi într-o nouă aventură: zbor cu parapanta în tandem deasupra Brașovului. O aventură deschisă oricui are un strop de curaj și poate alerga câțiva pași pentru decolare și aterizare. 

Este cel mai facil mod de a încerca zborul liber, iar noi îți propunem mai multe tipuri de zbor din care poți alege: zbor de inițiere, zbor de lungă durată sau zbor de distanță din diverse locații din jurul Brașovului. Vei zbura întotdeauna însoțit de un pilot licențiat în zborul cu pasageri; de asemenea, pentru siguranța ta, toate echipamentele noastre sunt certificate și verificate periodic. Nu există limită de vârstă dar există limită de greutate de 30-100 kg, iar copiii vor zbura cu acordul părințiilor. Citește aici despre termeni și condiții.

Peisaje montane100%
Adrenalina70%
Siguranța ta90%
Piloți experimentați100%

Învață să zbori cu noi. Îți oferim cursuri de zbor cu parapantapentru toate nivelurile: de la o zi de test, la cursuri de inițiere și stagiu pentru avansați până la cursuri de zbor termic. 

 1. Pilot pentru o zi” este felul simplu în care vei afla dacă parapanta este viitoarea ta pasiune: pe parcursul unei zile te vei familiariza cu echipamentul, principalele aspecte legate de decolare și aterizare și poate vei avea șansa unui zbor de test de pe un deal mic.

 2. Curs pentru începători (stagiul I.) este locul unde vei învăța să controlezi aripa la sol, vei învăța tehnici de decolare, viraje și aterizare  și vei efectua zboruri de la altitudine mică.

 3. Curs pentru avansați (stagiul II.) este o etapă definitorie în drumul spre licențierea ca pilot de parapantă. Este locul unde vei zbura radio asistat de la înălțimi medii, vei deprinde manevre de siguranță, aterizarea și decolarea din spații delimitate cu toate tipurile de vânt și multe altele.

Învățare sigură85%
Echipamentul nostru100%
Instructori calificați90%

Piloți de parapantă cu experiență de peste 10 ani

Echipa Happy Cloud


Totul despre zborul cu parapanta

Servicii oferite


Zbor de inițiere


Pentru cei ce descoperă pentru prima dată magia zborului liber.

Voucher cadou


Oferă cuiva drag un cadou plin de adrenalină: un zbor cu parapanta în tandem.

Pilot pentru o zi


Vrei să afli dacă parapanta este viitoarea ta pasiune? Hai la o zi de test, cu echipamentul nostru

Cursuri de parapntă


Cursuri de inițiere sau perfecționare în parapantă. Află ce nivel ți se potrivește.

Ce spun despre serviciile HappyCloud ?

Clienții noștrii


Happy Cloud

Contact


email: office@zbortandem.ro

Tel1: +40722143960

Tel2: +40724709554

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message